Van imker tot webshop

Mijn naam is Leon Lutters en ik ben de oprichter van metal-animal.com. Het idee voor de metalen dieren is ontstaan door een grote passie voor de natuur. En een klein praktisch probleempje… Want veel van de dieren waar we allemaal zo van houden laten zich niet zo makkelijk zien.

 

Hiernaast ben ik al jaren imker. Mijn tuin is helaas niet groot genoeg om bijen te houden. Maar de rieten bijenkorf die wel eens leeg in mijn voortuin stond na het vangen van een bijenzwerm, leverde vaak leuke gesprekken op. Tijdens deze gesprekken bleek vaak dat andere buitenliefhebbers net zo dol op dieren uit de natuur zijn als ik.

 

Ik kwam hierdoor op het idee om tóch een bijenkorf in mijn tuin te plaatsen. Geen rieten exemplaar, maar een mooie variant van Cortenstaal. Ik kreeg hier zulke leuke reacties op dat ik heb besloten om meer ontwerpen te maken en via metal-animal.com te verkopen. Zodat nog véél meer mensen de dieren uit de natuur dichterbij kunnen halen!

 

Het enthousiaste team van metal-animal.com ontwerpt regelmatig nieuwe designs. Dus houd onze online shop in de gaten. Ben je benieuwd welke dieren je op dit moment bij ons kunt spotten? Neem dan snel een kijkje! 

Metalen dieren imker bijenkorf cortenstaal tuinidee
Bijen imker metalen dieren cortenstaal